close menu

Voor ziekenhuizenVoor ziekenhuizen

Jadim is er voor u en uw patiënten, Jadim ontzorgt en zorgt

Voor ziekenhuizen

U wilt dat uw patiënten ook op kwalitatieve zorg buiten de ziekenhuismuren kunnen rekenen? En naast de zo van belang zijnde kwaliteit zoekt u naar flexibiliteit. U wilt niet gebonden zijn aan afspraken met instellingen en organisaties of aan bepaalde woongebieden, en u wilt 24 uur per dag beschikbaarheid. Daar staan wij voor!

Met Jadim heeft u controle op het hele externe proces en de kwaliteit van ‘ziekenhuis-verplaatste-zorg’. Wij bieden u één loket, one-stop-shopping maar ook losse dienstverlening. Bij Jadim is de dienstverlening snel geregeld door directe lijnen. Wij werken landelijk en zijn niet gebonden aan verschillende afspraken of protocollen van bepaalde organisaties.

Als het nou gaat om het leveren van verpleegkundigen, een aanvulling op uw eigen verpleegkundigen,  de logistieke planning van het medicijn met alle administratieve aspecten die daarbij horen of softwaretoepassingen die de medische zorg regelen. Jadim heeft het in huis.

Welke keuzes heeft u in onze dienstverlening?

  • Zorg door verpleegkundigen; het daadwerkelijk doen van de verrichtingen bij patiënten
  • Logistieke planning van het middel; alles wat te maken heeft om het medicijn bij de patiënt te krijgen
  • Software;
  • Inrichting; de architectuur, bouwtekening van uw dienstverlening
  • Bijwerkingen; het standaardiseren van de bijwerkingen in software conform de wettelijke voorschriften
  • Medisch callcenter; contact met de patiënt, kan op verschillende manieren ingezet worden, als nazorg, als controle, voor advies etc.

Verpleegkundigen

U kunt uw dienstverlening van verpleegkundigen van ziekenhuis verplaatste zorg zowel volledig, gedeeltelijk als aanvullend bij ons onderbrengen. Wij zorgen voor kwalitatief goede verpleegkundigen. Zij zijn deskundig en gespecialiseerd in de vakgebieden in de zorg. Alle medisch technische handelingen leveren ze met kwaliteit, daarnaast geven zij instructies voor medicijngebruik, injecteren en monitoren zij het effect van het medicijn. Van elk medicijn zijn zij op de hoogte van de laatste informatie en details.

En wat ons echt bijzonder maakt is dat onze verpleegkundigen landelijk ingezet kunnen worden en ze zijn op elk gewenst moment oproepbaar. Dat betekent dat ze niet aan een bepaalde regio gebonden zijn en zowel dag en nacht beschikbaar zijn.