close menu

Voor verzekeraarsVoor verzekeraars

Jadim is er voor u en uw verzekerden, Jadim ontzorgt en zorgt

Voor Verzekeraars

Als verzekeraar wilt u grip op de zorg,  grip op de kosten en kwaliteit, controle op het gebruik van de medische producten en middelen. U wilt uw verzekerden, landelijk kunnen bedienen met medische specialistische zorg, maar dan wel gebonden aan het contract wat u heeft met de farmaceut.

Met Jadim haalt u een deskundige landelijke contractpartner in huis die gespecialiseerd is in het toedienen van kwalitatief hoge medische zorg thuis. Maar wij fungeren ook als onafhankelijke partij voor het gebruik van medische producten en middelen. Wij kunnen u geheel onafhankelijk voorzien van alle informatie over de medicatie die u verzekerden toegediend krijgen.
Wij kunnen landelijk opereren en zijn niet gebonden aan contracten met andere partijen. U bepaalt hoe en wat u wilt.

In de technisch medische zorg zijn wij gespecialiseerd op de terreinen van farmaceutische zorg, wondbehandeling en incontinentie. De deskundigheid van onze medewerkers hierop zorgt voor de kwaliteit die u verlangt. Zij hebben de kennis en ervaring en worden steeds weer bijgeschoold.

Met het onder controle krijgen van de kosten kunnen wij u helpen. Geheel onafhankelijk voeren wij onderzoek uit naar het gebruik (en misbruik) van de medische producten en middelen. Dat doen we door het initiëren, evalueren en controleren van  het gebruik van de voorgeschreven producten en middelen.

Jadim is de landelijke contractpartner voor u als verzekeraar. Wij gaan verder dan de uitvoering.

Welke keuzes heeft u in onze dienstverlening?

  • Zorg door verpleegkundigen; het daadwerkelijk doen van de verrichtingen bij patiënten
  • Logistieke planning van het middel; alles wat te maken heeft om het medicijn bij de patiënt te krijgen
  • Software;
  • Inrichting; de architectuur, bouwtekening van uw dienstverlening
  • Bijwerkingen; het standaardiseren van de bijwerkingen in software conform de wettelijke voorschriften
  • Medisch callcenter; contact met de patiënt, kan op verschillende manieren ingezet worden, als nazorg, als controle, voor advies etc.