close menu

Voor de medische industrieVoor de medische industrie

Jadim maakt u compleet, helpt u groeien

Voor de medische industrie

U moet voldoen aan uw verplichtingen en de eisen die de verzekeringsmarkt u oplegt. U wilt deze onvoorspelbare zorg uitvoeren tegen lage kosten maar wel met de beste kwaliteit? Wilt u daarnaast als bedrijf graag onbeperkt doorgroeien? Jadim biedt de oplossing!

Met Jadim kunt u deskundig personeel onder uw eigen bedrijfsnaam inzetten die u zelf niet op de payroll heeft staan. Wij bieden een flexibele schil met een externe pool paramedische verpleegkundigen tegen lage kosten maar met een hoge kwaliteit.  Zo zet u personeel alleen in wanneer dat nodig is. Op het moment en op de locatie die u wilt. U voldoet aan de verplichtingen die bij het product horen maar heeft niet onnodig personeel ‘werkloos’ in dienst.

Bij elk apparaat wat voorgeschreven wordt hoort zorg. De zorg van het installeren, instrueren, evalueren,  introduceren of het beheersen van het gebruik. Jadim levert u een medewerker die deze zorg rondom het product gaat doen, geheel vanuit uw bedrijfsnaam en conform de kwaliteit die u verlangt.  Dat kan telefonisch of met een bezoek. Zij zijn voor 100% bekend met de producten.

Wij hanteren een vaste prijs voor een handeling wat een transparant overzicht van de prijs per patiënt geeft.

Welke keuzes heeft u in onze dienstverlening?

  • Zorg door verpleegkundigen; het daadwerkelijk doen van de verrichtingen bij patiënten
  • Logistieke planning van het middel; alles wat te maken heeft om het medicijn bij de patiënt te krijgen
  • Software;
  • Inrichting; de architectuur, bouwtekening van uw dienstverlening
  • Bijwerkingen; het standaardiseren van de bijwerkingen in software conform de wettelijke voorschriften
  • Medisch callcenter; contact met de patiënt, kan op verschillende manieren ingezet worden, als nazorg, als controle, voor advies etc.